Resultaten voor matte verf voor hout

 
 
matte verf voor hout
Pure Lak Mat Flexa.
Uitzonderlijk kras en stootvaste lak. Een kras en stootvaste waterverdunbare matte verf voor binnen. Op basis van polyurethaan dispersie. Uitzonderlijk kras en stootvast. In 224 kleuren. 1 2 lagen. Voor hout, metaal en kunststof en intacte verf of beitslagen. Zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen.
https://sterre-en-tijl.nl/
Matte verf. Advies en tips voor het gebruik van matte verf.
Wat is matte verf? Matte verf is dof van uiterlijk. Camoufleert goed oneffenheden in de ondergrond. Waar wordt het voor gebruikt? Voor het behandelen van houten, metalen, kunststoffen en steenachtige ondergronden. Wijzonol heeft matte muurverven in het assortiment voor het behandelen van steenachtige ondergronden.
http://www.yourchoicecatering.nl/catering-purmerend/
Product overzicht Trimetal.
Matte twee componenten watergedragen vernis op basis van polyurethaan. Silvatane PU Acryl Prestige Satin. Zijdeglans twee componenten watergedragen vernis op basis van polyurethaan. Silvatane PU Acryl Satin. Kleurloze watergedragen acryl-urethaan vernis. Reiniger voor borstels en rollen. Stelfloor Decor Acryl 1K. Watergedragen vloerverf op basis van acrylaat. Halfglanzende epoxy, vloer en muurverf, watergedragen. Stelfloor Epoxy Hydro. Epoxy vloer en muurverf, watergedragen. Halfglanzende verf voor vloeren.
studentenjobs
Ambiance Lak Mat Levis.
Kies een kleur om de beschikbare verpakking te zien Bereken hier hoeveel verf je nodig hebt. Alleen in winkels. Zoek een verkooppunt. Trendy kleuren in duurzame en superieure kwaliteit. Hoogkwalitatieve watergedragen matte lak. Bevat polyurethaan waardoor de verflaag extreem krasvast is. Bovendien is ze ook extra dekkend. Makkelijk verwerkbaar door de lange open verwerkingstijd. Droogt snel en is geurarm. Behoudt haar kleur en is zeer goed afwasbaar. Verkrijgbaar in 18 hedendaagse kant-en-klare kleuren. Vind je niet de kleur die je wenst? Laat jouw ideale kleur dan aanmaken op de verfmengmachine. Ook verkrijgbaar in de glansgraad Satin. Voor deze ondergronden geschikt.: Hout, MDF, metaal binnen, non ferro metaal aluminium, zink, koper, gegalvaniseerd, PVC binnen, spaanplaat.
https://www.coursdedessinparis.com/
Matte Zweedse houtverf: Moose Färg beits, natuurverf.
Dimma: halftransparante white wash verf ook als grey wash en andere kleuren. Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: halftransparante matte Zweedse white wash verf geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas over het hout maar u blijft het hout er doorheen zien.
autoleningen
Matte verf voor hout Authentieke uitstraling Budgetverf.nl.
U zoekt matte verf voor hout? Ook dat is geen probleem bij Budgetverf.nl. Naast de bekende buitenverven verkopen wij ook watergedragen matte houtverf en terpentine verdunbare matte lakkken. Voorheen was deze verf alleen op waterbasis verkrijgbaar, gelukkig heeft Wijzonol ook een sterke Matlak ontworpen die niet heel gevoelig is voor krassen.
Matte verf Moose Färg: diffuse lichtverstrooing BUITEN en BINNEN.
Moose Färg is geschikt voor binnen en buiten. Naast tuinhuizen, schuttingen, houten huizen en schuren is gebruik op plafonds, muren van lichte stuc, behang en natuurlijk betimmeringen van hout zeer aan te bevelen. Matte verf van Moose Färg op MDF: Norrland Vit Moose F.
Mat Lak Acryl Houtverf Verf Verfkopen.be.
Dit is een verf op terpentine basis. Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Matte verf is dof van uiterlijk. Camoufleert goed oneffenheden in de ondergrond.Dit geeft een strakke en rustige uitstraling. De glansgraad wordt uitgedrukt in een percentage.
Histor Producten Histor Perfect Finish Lak mat.
In deze gevallen adviseren wij The Color Collection matte acryllak te gebruiken. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan een allergische reactie veroorzaken. Combideal met supergrondverf, ontvetter en kwast. Inhoud: 1 liter verf, 075, liter supergrondverf, 05, liter ontvetter en een kwast. Vul het te bestellen aantal in. Er is een fout opgetreden. Als u deze fout vaker tegenkomt, neemt u dan alstublieft contact met ons op via 0297 54 1234. Handig bij dit product.: Perfect Base Grondverf Alkyd voor Hout.
Verf: Matte, glanzende of satijnen afwerking? Painttrade.
2 x Matte verf voor muur. Kleur gekozen door de klant, Wit, 25L., 2 x Levis Ambiance lak satin 5136., Kleur gekozen door de klant, Wit, 750ml. 2 x Levis Ambiance. 2 x Acrylaat gevelverf 12418., Kleur gekozen door de klant, Wit, 5L. 2 x Levis Duol Hout Satin 4810.,
Levis Ambiance lak mat zwart 750 ml Lak GAMMA.be.
Levis Ambiance Mat lak bestaat uit een reeks hoogkwalitatieve matte lakken op waterbasis. Door het bestanddeel polyurethaan is deze lak extreem krasvast. Daarnaast is ze ook extra dekkend, sneldrogend en geurarm. Tot slot behoud de lak zijn kleur en is hij goed afwasbaar. Stofdroog na 2 uur. Overschilderbaar na 7 uur. Te verdunnen Ja. Toepassing PVC, Hout, MDF, Non ferro metalen, Ferro metalen. Toepassingsgebied Binnen, Buiten. Verwerkingsmethode Borstel, Lakroller schuim, Lakroller vilt. Rendement per verpakking 9 m. Rendement per liter 12 m/L. Minimale verwerkingstemperatuur 10 C. Soort laag Lak. Geschikt voor Ramen en deuren, Meubels, Metaal.

Contacteer ons